Yritys

Rakennusyhtiö, joka pitää kustannukset kurissa.

Rakennus Focuksen ydin on talousohjattu rakentaminen, jossa kaiken perusta on huolellinen suunnittelutyö.

Meillä on kokemusta sekä pienistä yksittäisistä kohteista, että suuremmista kokonaisprojekteista.

Toteutamme monipuolisesti ja laadukkaasti huoneistosaneeraukset, kylpyhuonesaneeraukset ja julkisivusaneeraukset.


Etsitkö rakennusyhtiötä, joka pitää kustannukset kurissa ja tarjoaa samalla korkealuokkaisia palveluita?

Ei tarvitse etsiä enää! Me olemme täällä palvellaksemme sinua. Rakennus Focus on luotettava ja kokenut toimija rakennusalalla, joka tarjoaa laadukkaita palveluita Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Panostamme siihen, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista vastinetta rahoilleen. Meillä työskentelee ammattitaitoinen tiimi, joka suorittaa huoneistosaneeraukset, kylpyhuonesaneeraukset, julkisivusaneeraukset, maalaustyöt ulkoa ja sisältä sekä monia muita korkealuokkaisia palveluita.

Miksi valita meidät? Koska me ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja tavoitteet. Pidämme kustannukset kurissa, mutta emme koskaan tingi laadusta. Kotimaisuus on meille kunnia-asia, ja se näkyy jokaisessa projekteissamme. Asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkein mittari, ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että jokainen projekti onnistuu suunnitelmien mukaan.

Eli jos haaveilet uudesta kylpyhuoneesta, kauniista pintamateriaaleista kotisi sisä- ja ulkopuolella tai vaikkapa koko huoneiston saneerauksesta, älä epäröi ottaa yhteyttä. Rakennus Focus on täällä toteuttamassa unelmiasi – tehokkaasti ja taloudellisesti.

Ota yhteyttä jo tänään ja valitse luotettava kotimainen rakennusyhtiö – valitse Rakennus Focus.

suomen_vahvimmat_logo

Korkealuokkaiset palvelut takaavat onnistuneet lopputulokset.

Yhtiön urakoista vastaavilla henkilöillä on yli 40 vuoden monipuolinen kokemus erilaisista rakennusalan tehtävistä ja rakennusprojekteista. Tämä takaa ammattimaisen ja luotettavan urakoiden toteutuksen.

“Saneeraamme kaikki kohteet asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta.”

Vankan kokemuksen kautta teemme kaikki työt ammattitaidolla, laatua ja turvallisuutta kunnioittaen. Saneeraamme kaikki kohteet asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Työt suoritamme omien ammattitaitoisten, koulutettujen ja kokeneiden työntekijöiden toimesta, sekä tarpeen vaatiessa myös valikoitujen aliurakoitsijoiden kautta.

Mikäli haluat nähdä referenssejä valikoiduista töistämme, niin voit katsoa niitä tarkemmin lisää täältä:

Pyydä tarjous

Olipa sinulla suunnitelmissa pieni tai laajempi saneeraus – ota yhteyttä ja kartoitamme juuri sinun tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.